-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Bagte græskar med græskarmayonnaise
4
Ingredienser
- 1 græskar, udkernet og skåret i skiver
- 2 spsk olivenolie
- ½ appelsin, saften heraf
- 1 tsk spidskommen
- Havsalt
- Græskarmayonnaise
- 100 g græskarkerner
- 2 fed hvidløg
- 2 æggeblommer
- ½ citron, saften heraf
- 4 spsk koldpresset olie – evt. græskarkerneolie
- 2 dl olivenolie.
Sådan gør du
- Græskarret lægges i et ildfast fad, og oliven og appelsinsaft hældes over. Krydr med spidskommen og havsalt. Bages i 40 min på 80 grader.
- Græskarmayonnaise
- Kværn græskarkernerne til mel i en kaffekværn. Kom det i en foodprocessor, og tilsæt hvidløg, æg-geblommer og citronsaft. Tilsæt først græskarolien i en tynd stråle og derefter den anden olie under konstant piskning – ligesom hvis du laver mayonnaise.