-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Bide til bolle
Hvem vinder i den gamle bide til bolle-leg?
14 stk.
Ingredienser
- 400 g hvedemel
- 2 tsk. vaniljesukker
- 3 spsk. sukker
- 100 g smør
- 2 dl mælk
- 25 g gær
- 1 æg
- Fyld:
- evt. 100 g mælkechokolade
- eller 14 tsk. Nutella
- Glasur:
- 4 dl flormelis
- 3 spsk. kogende vand
- evt. rød og blå konditorfarve (købes i supermarkeder)
- Bland hvedemel, vaniljesukkerog sukker. Smuldr smørretheri. Udrør gæren i lunkenmælk, og rør ægget i. Rørmelet i gærblandingen. Æltdejen, til den er smidig. Stilden til hævning ca. 45 min. etlunt sted med et klæde over.
- Rul dejen ud til en firkantca. 1½ cm tyk. Skær den i14 firkanter. Fordel evt. lidtchokolade eller Nutella på hverfirkant. Fold dejen op omkringchokoladen, og luk godt til. Stilbollerne med sammenføjningernenedad på pladen. Lad demefterhæve ca. 15 min.
- Pensl med sammenpisketæg, og bag bollerne ca. 18min. ved 200 gr. på midtersteovnribbe. Rør glasuren ud, ogkom den på bollerne.