dessert

Chai-marinerede frugter

Sødt og sundt til morgenmad, eftermiddagssnack eller som dessert.

4

Ingredienser

  • 3 dl chai-te
  • 1 galiamelon
  • 2 pærer
  • 1 æble
  • 200 g bær, f.eks. brombær eller blåbær
  • SKYRCREME:
  • korn af 1 stang vanilje
  • 2 dl skyr
  • 2 spsk flormelis

Sådan gør du:

  1. Lav teen som angivet på emballagen og afkøl. Skær melon, pærer og æble i mundrette stykker og vend med bærrene. Hæld teen over frugten og lad den marinere et par timer. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør skyr med flormelis og vaniljekorn. Server skyr til den chaimarinerede frugt.
  2. Tips: Chai-te fås i forskellige smagsvarianter. Lav derfor evt. en kop te først, inden du laver desserten. Find din favorit på tetemplet.dk
  3. Energi pr. person: 170 kcal, protein 16%, kulhydrat 79%, fedt 5%.