-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Flad mave-fisk med sprød salat
En lækker hovedret, hvor sødmefulde grøntsager og nødder gør den magre fisk godt selskab.
4
Ingredienser
- 600 g hellefisk
- 6 soltørrede tomater
- 4 spsk citronsaft
- 3 spsk olivenolie
- salt og peber
- 50 g mandelflager
- 1 fennikel
- 1 bundt asparges
- 1 bundt radisser
- 2 blommer
- 200 g små gule tomater
- 5 spsk olivenolie
- 2 spsk hvidvins eddike
- 1 spsk nigella frø
- salt og peber
Sådan gør du.:
- 1. Læg fisken i et ildfast fad, med bagepapir, og hæld citronsaften over. Fordel de soltørrede tomater over fisken og derefter mandelflagerne. Drys med salt og peber.
- 2. Bag fisken i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter.
- 3. Snit fennikel i ultratynde skiver, og skær asparges skråt i mindre stykker.
- 4. Snit radiserne, skær blommerne i både og del tomaterne i halve. Vend alle grøntsagerne sammen til en salat. Bland olie og eddike sammen med salt og peber, og hæld det over salaten.
- 5. Rist nigellafrøene på en tør pande, og drys dem over salaten. Servér sammen med fisk.
- 530 kcal pr portion
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter og GASTRO.dk