-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Gæstekok: Nikolaos Strangas fra Era Ora
Han er med i denne uges samtalekøkken i ALT for damerne (nr. 11/2011) og deler her sin yndlingsopskrift, der naturligvis også indeholder feta: Squashfrikadeller.
Opskrift på squashfrikadeller:
Ingredienser:
2 squash
2 æg
200 g fetaost, i helt stykke
1/2 dl finthakket mynte
1 tsk. fint salt
1 skefuld rasp
Annonce
1 skefuld hvedemel
- olivenolie til stegning
Sådan gør du:
Riv squashen fint og lad den dryppe af i et dørslag. Pres så meget væske som muligt ud med hånden.
Riv fetaosten groft, og bland med mynte.
Tilsæt æg og squash og smag til med salt.
Bland mel og rasp i, og stil blandingen koldt 5 min.
Varm olien på en stegepande til middelvarme. Form små bøffer, og steg 3-4 min. på hver side.
Så er der serveret, velbekomme!
Tip: De egner sig godt til en let sommersalat med groft brød til.