-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Hamburgerryg med tzatziki
Saftig hamburgerryg med lækkert tilbehør.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Kogetid: 40 min.
- 600-800 g hamburgerryg
- Tzatziki:
- ½ agurk
- 3 dl græsk yoghurt (10%)
- 1-2 fed hvidløg
- salt og peber
- Tilbehør: tomatsalat og ovnbagte halve kartofler krydret
- med oregano
- Kog hamburgerryggen i ca. 40 min. Lad den trække i kogevandet i ca. 20 min. Fjern kogenettet, og skær kødet i tynde skiver.
- Tzatziki:Riv agurken på råkostjernet. Kom den i en sigte, og drys med salt. Pres saften ud med bagsiden af en ske. Bland agurk, yoghurt, presset hvidløg, salt og peber i en skål.
- Servér tzatzikien til hamburgerryggen sammen med tomatsalat og ovnbagte kartofler.
- Tip: Brug rester af hamburgerryg til f.eks. pålæg.