-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Juleboller med tranebær
Nyd julens dejlige, bløde bagværk til gløgg eller en god kop kaffe. Vi har bagt lækre juleboller med tranebær, der smager skønt af jul.
8 stk.
Total:1 time 45 minutter
Arbejdstid:1 time 30 minutter
Ingredienser
- 100 g blødt smør
- 100 g sukker
- 1 æg
- 1 tsk. usprøjtet revet appelsinskal
- ½ tsk. stødt kardemomme
- 50 g tørrede tranebær
- 50 g kandiseret appelsinskal eller sukat
- 25 g gær
- ½ dl lunken mælk
- 250 g hvedemel
Til pensling:
- 1 sammenpisket æg
- 4 spsk. perlesukker
- 30 g mandelflager
Sådan gør du:
- Rør smør og sukker sammen, og kom æg, revet appelsinskal, kardemomme, tranebær og kandiseret appelsinskal i.
- Rør gæren ud i lunken mælk, og rør det i. Rør hvedemelet i. Dejen er lidt fugtig, og skal ikke æltes. Lad dejen hæve 45 min. – tildækket.
- Form bollerne med 2 spiseskeer, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve ca. 30 min. under et rent klæde.
- Pensl bollerne med æg, og drys med sukker og mandler. Bag bollerne ved 200 grader på midterste ovnribbe ca. 15 min.