-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Kartoffelsuppe med torsk og muslinger
4
Ingredienser
- Husmandskost fra bunden
- Suppe
- 1 kg kartofler
- 200 g løg
- 200 g persillerod
- 200 g selleri
- 10 fed hvidløg
- den hvide del af 3 porrer
- 1bundt timian (ca. 10 grene )
- 2,5 l hønsefond
- 1 liter piskefløde
- 2 dåser muslinger
- 4 torskefileter
- 1 gulerod skåret i tynde skiver
- olie til stegning
- 1 bundt kørvel
Sådan laver du suppen
- Kog kartofler, løg, persillerod, selleri, hvidløg, porrer og timian møre i hønsefonden. Brug en stavblender til at blende suppen. Sigt derefter massen, tilsæt piskefløden og giv suppen et opkog. Smag til med salt og peber.
- Steg gulerodsskiverne i varm olie, indtil de er lysebrune og lad dem herefter tørre på et stykke køkkenrulle. Giv også muslingerne et par minutter på panden og damp torsken over et vandbad. Anret torsk og muslinger i en dyb tallerken og held suppen over. Pynt til sidst med gulerodschips og lidt kørvel.