-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Italiensk klassiker: Kikærtesuppe og brødsticks
Italiensk klassiker med rosmarin & grillet peber, som er lækker både for øjne og mund.
4
Ingredienser
- 2,5 dl kikærter eller 1 dåse velafdryppede kikærter
- 2-3 soltørrede tomater i strimler
- 2 dåser hakkede, flåede tomater
- 1-2 fed finthakkede hvidløg
- 1-2 tsk friske rosmarinnåle
- 1 laurbærblad
- 1 spsk olivenolie
- ¾-1 liter hønse- eller grønsagsbouillon
- salt, friskkværnet peber
- SERVERING:
- 2 røde peberfrugter
- 1 spsk fintskåret rosmarin
- 2 spsk reven citronskal
- 4 fintsnittede forårsløg
- CROSTINI:
- 4 skiver fuldkornsspeltbrød
Sådan gør du:
- Læg kikærterne i blød i koldt vand natten over. Skyl, afdryp og kom dem i en gryde med alle de øvrige ingredienser og kog suppen et par timer, til kikærterne er helt møre. Hold lidt tilbage med bouillonen og spæd til med resten senere. Vælger du kikærter fra dåse, er kogetiden kun ca. ½ time. Blend og hæld suppen tilbage i gryden, varm den igennem, spæd evt. til med yderligere bouillon og smag på krydringen.
- Flæk, udkern og grill peberfrugterne, til skindet er mørkt og blistret. Flå skindet af peberfrugterne og skær dem i store fileter. Bland rosmarin, citronskal og forårsløg. Rist og skær brødet i trekanter og sæt dem på spid.
- Server suppen med grillet peber og rosmarindrys samt crostini på spid.
- Energi pr. person: 360 kcal, fedt 17%, protein 18%, kulhydrat 65%