-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Klementinmarmelade
Klementinen en lige en tand sødere end mandarinen - og derfor er den helt perfekt til marmelade. Værsgo, nyd det!
3 glas af 5 dl
Ingredienser
- 1½ kg klementiner (med skræl)
- 2 citroner
- 1 kg syltesukker
- 3 laurbærblade
Sådan gør du
- Pil klementiner, og hak dem groft. Fjern kerner. Blend klementinerne til en grov puré i en foodprocessor.
- Kom de blendede klementiner i en gryde sammen med saften fra citronerne, sukker og laurbærblade. Kog marmeladen ved moderat varme i 30-40 min., til marmeladen tykner og får et blankt udseende.
- Kom marmeladen på skoldede glas. Den holder sig frisk i 14 dage på køl uden konservering.