-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kryddersalt
(ca. 250 g)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 45 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g flagesalt (f.eks. Maldon)
- 1 økologisk appelsin (eller 2 økologiske citroner)
- 2-3 stilke rosmarin (eller 6 kviste timian)
- Tænd ovnen på 100grader. Skær skallen afcitrusfrugten (uden denhvide hinde) og hak deni en hurtighakker medrosmarinnåle eller timianbladeog lidt af saltet.
- Bland det med restenaf saltet og bred det udpå en bageplade medbagepapir. Sæt pladen iovnen i 30-45 min.
- Vendrundt i det et par gangeundervejs. Fordél i tørreglas og luk til med detsamme. Opbevar mørktog køligt.