-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Krydret squashkage med nødder
Dejlige sommerdage indbyder til hjemmebagte kager og kaffe under åben himmel. Vi har bagt en herlig squashkage med nødder, der er nem at tage med på tur.
10 personer
Ingredienser
Dej:
- 3 æg
- 200 g sukker
- 150 g smeltet smør
- 250 g reven squash
- 75 g grofthakkede valnødder eller pecannødder
- 1-2 tsk. stødt kanel
- 2 tsk. stødt ingefær
- 75 g hakkede tørrede tranebær eller rosiner
- 250 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
Frosting:
- 75 g blødt smør
- 100 g flødeost
- 250 g flormelis
- 50 g hasselnøddeflager
Sådan gør du:
- Pisk æg og sukker sammen. Rør de øvrige ingredienser i, i den rækkefølge de indgår i ingredienslisten.
- For en bradepande 22 x 30 cm med bagepapir, og kom dejen heri.
- Bag kagen ved 175 grader i ca. 45 min. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen. Er der rå dej på, skal den bage lidt længere.
- Pisk smør og flødeost sammen, og pisk flormelis i. Fordel frostingen på kagen. Pynt med hasselnøddeflager.