-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Tarteletter med kylling og asparges
Tarteletter med kylling og asparges er sprød 'lille tærte' med velsmagende fyld, som stadig er populær som f.eks. forret, når det skal serveres en lidt 'pænere' middag.
Tarteletter til 8 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- Tarteletter med kylling og asparges
- Arbejdstid: 25 min.
- Stege/kogetid: 15 min.
- Fryse-egnet
- 500 g kyllingebryst
- 25 g smør
- 1 bdt grønne asparges, 250 g
- 1 ½ dl hønsebouillon
- 1 ½ dl fløde 9 %
- 2 tsk majsstivelse
- 1 bdt dild
- 8-16 tarteletter
- salt og peber
Sådan laver du tarteletter med kylling og asparges
- 1. Skær kyllingekødet i små tern. Rens aspargesene (kasser de grove ender) og skær dem i små stykker.
- 2. Smelt smørret i en gryde og vend kyllingeternene i. Steg (uden at brune) kødet et par min. under omrøring og vend aspargesene i.
- 3. Vend rundt, tilsæt bouillon og giv det et opkog. Skru ned og lad det simre 5 min. Jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse: Tilsæt fintsnittet dild og smag til med salt og peber. Fordel stuvningen i lune tarteletter.