-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Løgsuppe med rosmarin og kødboller
Klar, men kraftfuld suppe med fiberrige kødboller, der mætter længe.
4
Ingredienser
- [400 kcal pr. portion]
- 500 g hakket oksekød 3-7 %
- 1 æg
- 10 g havreklid
- salt og peber
- 3 løg
- 1 spsk olivenolie
- 1 glas hvidvin
- 1 l hønsebouillon
- 3 kviste rosmarin
- 2 laurbærblade
- 50 g frosne sojabønner
- citronsaft og -skal fra 1 økologisk citron
- 4 fuldkornstortillaer
Sådan laver du løgsuppe:
- 1/ Rør kødet sammen med æg, havreklid, salt og peber. Form massen til kødboller. Kog dem i vand, til de efter 3-4 min. flyder ovenpå.
- 2/ Pil løgene, og skær dem i tynde skiver. Kom olivenolie i en gryde, og steg løgene ved svag varme, til de er møre. Tilsæt hvidvin, lad det simre nogle min., og hæld hønsebouillon ved.
- 3/ Tilsæt rosmarin og laurbærblade, og lad suppen koge i 35-40 min. Tilsæt de frosne sojabønner efter ca. 15 min. Smag til med citronsaft og -skal.
- 4/ Hæld suppen i skåle, tilsæt kødboller, og pynt med frisk rosmarin. Servér evt. med en lunet tortilla.
PRØV OGSÅ: Ingefærsuppe