-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Lun salat med rodfrugter og linser
En lun salat, der mætter og passer godt til et stykke svinekød.
4 personer
Ingredienser
- 2 rødbeder
- 2 pastinakker
- 2 gulerødder
- 2 tsk olivenolie
- salt og peber
- 1 dl sorte linser
- 75 g rucola
- 75 g feta
- Dressing:
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk grov sennep
- 1 tsk æblecidereddike
- salt og peber
Sådan gør du:
- Skræl rodfrugterne, og skær dem i mundrette tern. Vend dem med olie, salt og peber, og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag rodfrugterne ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter – de må stadig gerne have en smule bid.
- Kog linserne efter anvisning på pakken. Imens linserne koger, skylles rucola grundigt, og feta brækkes i mindre stykker. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til. Når linserne er kogt, drænes de for vand og vendes sammen med dressingen.
- Lad rodfrugterne køle en smule af, før de vendes sammen med linser, rucola og feta.
- Energi pr. person: 175 kcal, fedt 34%, protein 22%, kulhydrat 44%