-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Madboller med courgette, oregano & feta
Til madpakke og som mellemmåltid.
18 stk.
Ingredienser
- 50 g gær
- 1 liter kærnemælk
- ca. ½ liter revne courgetter
- 3 tsk groft salt
- 1-2 spsk tørret oregano
- 150 g græskarkerner
- 1,1 kg fuldkornsemmer og speltmel + hvedemel
- 50 g smuldret feta
Sådan gør du:
- Lun kærnemælk, og rør gæren ud heri. Rør derefter de øvrige ingredienser i dejen. Hold lidt af melet tilbage. Sørg for, at dejen ikke bliver for fast.
- Lad dejen hæve lunt tildækket i ca. 1 time.
- Sæt store spiseskefulde af dejen på plader med bagepapir, og lad bollerne efterhæve i 1 time.
- Pensl med vand, og drys dem med smuldret feta og oregano.
- Bag bollerne gyldne og sprøde ved 200° i 25-30 minutter.