-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Malaysian wok
Næringsindhold
- Energi pr. person:463 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:38 %
- Kulhydrat:43 %
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 400 g skinkekød i wokstrimler
- 1 spsk sojasauce
- 1 spsk risvin eller tør sherry
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk farin.
- 250 g nudler.
- 300 g sukkerærter.
- 1 spsk olie til stegning
- 1 bakke ærteskud eller ærtespirer
- 300 g rejer.
Sådan gør du
- Vend kødet i en blanding af soja, risvin, hvidløg og farin og lad det trække mindst 15 min. men gerne til næste dag i køleskabet.
- Kog nudlerne som anvist.
- Halvér sukkerærterne på langs.
- Lynsteg kødet lidt af gangen i olie. Tilsæt sukkerærter og lynsteg endnu 1-2 min. Kom den overskydende marinade ved, kog op og bland med nudler, ærteskud og rejer. Smag til med salt og peber og servér straks.