-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Mørbradgryde med champignon og perleløg
Selv om denne opskrift på mørbradgryde med champignon og perleløg egentlig er slankemad, er middagsretten så dejlig, at du sagtens kan byde gæster på den.
Næringsindhold
- Energi pr. person:499 Kcal
- Fedt:29 %
- Protein:34 %
- Kulhydrat:37 %
Mørbradgryde med champignon og perleløg til 2 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- 250 g afpudset svinemørbrad
- 50 g chorizopølse (fintsnittet)
- 125 g pillede perleløg
- eller 1 fintsnittet løg
- 125 g champignon
- 1 peberfrugt (fintsnittet)
- 1 dåse hakkede tomater
- paprika
- salt og peber
- Mos:
- 200 g kartofler (i terninger)
- 200 g knoldselleri (i terninger)
- ½ dl skummetmælk
- 2 spsk hakket persille
Sådan laver du mørbradgryde med champignon og perleløg
- Skær mørbraden i små bøffer. Steg chorizo gyldent på en stegepande og læg bøfferne på panden. Brun dem 1-2 min. på hver side og tag dem op.
- Steg nu løg, champignon og peberfrugt på panden 5 min. Tilsæt tomater og kog det igennem 10 min.
- Drys mørbradbøfferne med paprika, salt og peber og læg dem i sovsen. Lad retten simre 5 min. og smag til med salt og peber.
- Server med mos:
- Kog kartoffel- og selleriterninger helt møre i letsaltet vand og hæld vandet fra.
- Mos dem med en kartoffelstamper og tilsæt mælk, salt og peber. Drys med hakket persille.