-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Acqua pazza: Sådan laver du den lækre italienske fiskesuppe
Betyder egentligt "tosset vand", men er en helt enkel smagfuld fiskesuppe. Italiensk fiskesuppe, når det er bedst. Brug en frisk og fast fisk til din Aqua pazza, så bliver fiskesuppen rigtig god. Se her, hvordan du laver den lækre italienske fiskesuppe Aqua pazza:
4
Ingredienser
- 600 g fisk – brug gerne store fladfisk, helleflynder, pighvar eller torsk
- ½ courgette
- 1 lille knoldselleri
- smør til blanchering
- 5 dl fiskefond
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1 håndfuld mynte
- salt og peber
- 1 citron
Sådan laver du Aqua pazza:
- Skær fisken i passende stykker.
- Skræl selleri og courgette, og skær ud i passende stykker, og blancher dem i smør i en gryde.
- Pocher fisken i fiskefonden.
- Anret fisken i suppeskåle. Smag fonden til med citron, peber og salt, og tilsæt selleri og courgette, inden du hælder suppen over fisken i hver tallerken. Pynt med urter og servér.