And på æbler og pastinak

And på æbler og pastinak - opskrift fra Hendes Verden

And på æbler og pastinak

Andelår er jævnligt på tilbud til en rimelig pris, og det kød, der sidder på låret, er dejlig “mumset” og bliver blødt og mørt ved passende tilberedningstid.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

4 optøede andelår
4-5 madæbler eller aromatiske æbler
ca. 300 g pastinak
1 bdt. timian
salt og peber
Tilbehør: ristet rugbrød eller pillekartofler

  1. Fordel skiver af udkernet æble og skrællet pastinak i et ovnfast fad. Drys med salt, peber og rigeligt med frisk timian, og læg andelårene ovenpå.
  2. Dæk med folie, og steg det hele ved 180 gr. i ca. 1 time. Efterbrun evt., hvis du vil have skindet sprødt.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, And, Julemad, Mortensaften og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg