Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Asiatisk bounty
Foto: Jesper Glyrskov

Asiatisk bounty - opskrift fra Hjemmet

Asiatisk bounty

Print

Ingredienser:
kondenseret mælk
kokosmel
lime (økologisk)
mørk chokolade
Pynt:
kokosflager

  1. Hæld den kondenserede mælk i en skål. Kom halvdelen af kokosmelet i.
  2. Riv skallen af en ½ lime, og pres saften i kokosblandingen. Kom resten af kokosmelet i, og rør rundt. Tilføj evt. mere kokosmel, til massen er til at forme med hænderne.
  3. Tril eller form massen til stænger, og sæt dem i fryseren, mens chokoladen smeltes.
  4. Smelt ™ af den hakkede chokolade i et vandbad. Tag den af varmen, og kom resten af chokoladen i. Overtræk kokosstængerne med chokolade, og pynt evt. med kokosflager. Smager bedst nylavede. 
Se, hvad vi ellers skriver om: Chokolade, Dessert og Bounty