-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Aspargessalat med stenbiderrogn
Kalorier 226 kcal
Protein 16 g 29 %
Kulhydrat 8 g 18 %
Fedt 13 g 53 %
Kostfibre 4 g
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 25 g blandet babysalat
- 200 g grønne asparges
- 4 kogte vagtelæg
- 40 g stenbiderrogn
- Dressing:
- 1 spsk. vineddike
- ½ tsk. sennep
- 5 g olivenolie
- salt
- peber
- lidt kørvel
- Skyl og afdryp salaten.
- Knæk enderne af aspargeseneog skær dem i skrå stykker. Komdem hurtigt i kogende letsaltet vand i 1-2 minutter.
- Rør eddike, sennep, olie,salt og peber sammen. Hak lidtkørvel og bland det i. Gem lidttil pynt.
- Anret den blandede salat ogaspargesene på en tallerkensammen med halve æg og stenbiderrognen.Fordel dressingenovenpå og drys med lidt hakketkørvel.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »