Aspargessalat med stenbiderrogn
Foto: Vægtkonsulenterne

Aspargessalat med stenbiderrogn - opskrift fra Hjemmet

Aspargessalat med stenbiderrogn

<br><br>Kalorier 226 kcal<br> Protein 16 g 29 %<br> Kulhydrat 8 g 18 %<br> Fedt 13 g 53 %<br> Kostfibre 4 g<br>

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (1 person)

Ingredienser:
25 g blandet babysalat
200 g grønne asparges
4 kogte vagtelæg
40 g stenbiderrogn
Dressing:
1 spsk. vineddike
½ tsk. sennep
5 g olivenolie
salt
peber
lidt kørvel

  1. Skyl og afdryp salaten.
  2. Knæk enderne af aspargesene og skær dem i skrå stykker. Kom dem hurtigt i kogende letsaltet vand i 1-2 minutter.
  3. Rør eddike, sennep, olie, salt og peber sammen. Hak lidt kørvel og bland det i. Gem lidt til pynt.
  4. Anret den blandede salat og aspargesene på en tallerken sammen med halve æg og stenbiderrognen. Fordel dressingen ovenpå og drys med lidt hakket kørvel.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Asparges, Stenbiderrogn, Kalorielet og Hovedret