Aspargessalat med stenbiderrogn
SPONSORERET indhold

Aspargessalat med stenbiderrogn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 226 kcal<br> Protein 16 g 29 %<br> Kulhydrat 8 g 18 %<br> Fedt 13 g 53 %<br> Kostfibre 4 g<br>

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
05. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

Ingredienser:
25 g blandet babysalat
200 g grønne asparges
4 kogte vagtelæg
40 g stenbiderrogn
Dressing:
1 spsk. vineddike
½ tsk. sennep
5 g olivenolie
salt
peber
lidt kørvel

  1. Skyl og afdryp salaten.
  2. Knæk enderne af aspargesene og skær dem i skrå stykker. Kom dem hurtigt i kogende letsaltet vand i 1-2 minutter.
  3. Rør eddike, sennep, olie, salt og peber sammen. Hak lidt kørvel og bland det i. Gem lidt til pynt.
  4. Anret den blandede salat og aspargesene på en tallerken sammen med halve æg og stenbiderrognen. Fordel dressingen ovenpå og drys med lidt hakket kørvel.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »