
SPONSORERET indhold
Bagte rødbeder med rød quinoa
Bagte rødbeder smager fantastisk sammen med friske figner. Bland dem i en skøn salat med quinoa og gedeost - så har du et skønt og sundt måltid på en efterårsdag.
4 personer
Ingredienser
200 g rødbeder
200 g rød quinoa
8 friske figner
1 raddicchiosalat
1 bakke rød mangoldsalat
200 g gedeost
3 spsk. solsikkefrø
Dressing:
2 spsk. rød balsamico
4 spsk. olivenolie
salt og peber
Sådan gør du:
- Skrub rødbeder, og læg dem som de er, i et ovnfast fad.
- Tænd ovnen på 200 gr. Bag rødbederne, til de er møre, på midterste ovnribbe i 35-40 min.
- Når rødbederne er lune, så smut skallen af dem, og skær dem i både.
- Kog quinoa i 15 min. Hæld vandet fra i en si, og afkøl quinoa under rindende koldt vand.
- Skyl figner, og skær dem i både.
- Skyl salaterne.
- Bland quinoa, rødbede og de to slags salat sammen på et fad. Fordel figner, og stykker af gedeost. Drys med solsikkefrø.
- Dressing: Rør balsamico sammen med olivenolie, salt og peber.
- Hæld dressingen over salaten.