Opskrift på brændende kærlighed med kål og selleri
SPONSORERET indhold

Brændende kærlighed med kål og selleri

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er farve og vitaminer i den brændende kærlighed anno 2012.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
02. mar. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 35 min

Ingredienser

Mos:
1 selleri
4 bagekartofler
2 pastinakker
1 dl olivenolie
salt og peber.

Brændende kærlighed:
3 gulerødder, gerne forskellige farver
200 g grønkål eller sortkål
4 løg
200 g bacon i tern

Sådan laver du brændende kærlighed

Skræl grøntsagerne og skær dem i grove stykker. Kog dem i vand uden salt i ½ time. Mos sammen med olivenolie og lidt af kogevandet. Smag til med salt og peber.

Skær gulerødder, grønkål, rosenkål, løg og bacon i små tern. Steg først baconen på en pande. Når baconen er sprød, tilsættes grøntsagerne og steges ved ikke for hård varme. Når løgene er bløde, er maden færdig. Servér sammen med mosen.