Bulgursalat med oliven
SPONSORERET indhold

Bulgursalat med oliven

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

18. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers.

Ingredienser

200 g bulgur
2 tomater
2 stilke bladselleri
1 gulerod
100 g chorizopølse, den danske fra Aalbæk er god
100 g sorte, små oliven
2 forårsløg
Dressing:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 spsk. hakket mynte
salt, peber

  1. Kog bulguren efter anvisning på emballagen, og kom den i en sigte. Afkøl bulguren.
  2. Skær tomater, bladselleri og gulerod i små tern. Skær pølsen i skiver og steg dem gyldne på en pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og skær dem herefter i kvarte. Bland bulgur og grønsager.
  3. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten. Drys pølsestykker og oliven over. Snit forårsløgene, og drys dem over salaten.