Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på carpaccio af grillet entrecote med pesto og parmesan
Foto: Line Thit Klein Carpaccio af grillet entrecote med pesto og parmesan

Opskrift på carpaccio af grillet entrecote med pesto og parmesan

Carpaccio af grillet entrecote med pesto og parmesan

Prøv en nem sommeret med carpaccio og pesto.

plate 4
printer Print

1 bundt basilikum
100 gram parmesanost (brug 1/3 til pestoen og 2/3 til flager)
50 gram saltede mandler
olivenolie
400 gram entrecote
salt og peber.

Sådan laver du carpaccio af grillet entrecote

Blend basilikum, parmesanost og saltede mandler sammen med olivenolie til en grov masse. Smag til med salt og peber.
Fjern sener og fedt fra entrecoten, så du har et reelt stykke kød. Grill kødet på en varm grillpande, så overfladerne er lukkede. Lad kødet hvile i 15 min. Skær den resterende parmesanost i flager med en kartoffelskræller.
Skær kødet i tynde skiver og anret på et fad. Tegn en streg af pesto ovenpå kødet og drys parmesanflager over. Smages til med olivenolie, salt og peber.

Prøv også hvide asparges med serranoskinke

Se, hvad vi ellers skriver om: Carpaccio, Pesto, Sommer, Grillmad, Oksekød, Italiensk mad, Entrecote, Entrecote og Forret