Cheesecake med hvid chokolade og lime
SPONSORERET indhold

Cheesecake med hvid chokolade og lime

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

I en almindelig cheesecake bruger man ofte Digestive-kiks i bunden. Her er den erstattet med en mandelbund, og fedtet er baseret på flydende oliemargarine, som indeholder rapsolie.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
16. feb. 2017 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

16 skiver
100 g mandelmel
2 spsk Sukrin+
1/2 tsk vaniljepulver
4 spsk flydende oliemagarine, f.eks. Ama
2 plader sukkerfri hvid chokolade (170 g) f.eks. Cavalier Stevia Hvid bar m. rice crisp
2 bæger pasteuriserede æggeblommer
400g Philadelphia light, 2 pakker
3 stk lime, økologiske
2 bægre pasteuriserede æggehvider

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    130 Kcal

Sådan gør du:

1/ Bland mandelmel, sukrin+ og vaniljepulver og ælt det sammen med flydende Ama.

Fordel dejen i en springform på 19 cm. Dejen er meget løs. Tryk den ned i Prik i bunden med en gaffel.

2/ Bag bunden ved 160 grader varmluft i ca. 20-25 min.

3/ Lad bunden køle lidt af, før du kommer chokoladefyld på toppen.

4/ Smelt chokoladen i et vandbad. Lad den køle lidt af og pisk derefter æggeblommerne i. Pisk Philadelphia og limesaft fra 2 limefrugter og -skal i lidt af gangen.

5/ Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i osteblandingen. Hæld blandingen over den afkølede bund og lad kagen stå i fryseren et par timer, til ostecremen er stivnet.

6/ Tag kagen ud, inden du serverer den. Pynt med revet limeskal.

130 kcal pr. skive

PRØV OGSÅ: Hvid chokolade-nougat