Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Chili con carne
Foto: Thomas Hergaard

Chili con carne

Den er kraftig og stærk ret der er en sikker succes.

2 personer
Print

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
200 g hakket oksekød
1 spsk olivenolie
1 løg
1 fed hvidløg
1 chili
1 tsk tørret oregano
½ tsk stødt spidskommen
2-4 tomater (i store tern)
250 g friske, grønne bønner (eller frosne)
salt og peber
evt. frisk koriander
Tilbehør:
Tortillachips
evt. cremefraiche

  1. Brun oksekødet i en gryde med olie og tilsæt finthakket løg, hvidløg og chili.
  2. Lad det stege nogle min. og tilsæt krydderier og tomater. Steg under omrøring i 5-10 min.
  3. Nip bønnerne og blanchér dem 3 min. i kogende, letsaltet vand (hvis de er friske). Vend de afdryppede bønner i chilien og kog det igennem.
  4. Smag til med salt og peber og servér med friskhakket koriander, tortillachips og eventuelt cremefraiche.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Chili con carne og Hovedret