Chili con carne
Den er kraftig og stærk ret der er en sikker succes.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
 - Koge/stegetid: 20 min.
 - 200 g hakket oksekød
 - 1 spsk olivenolie
 - 1 løg
 - 1 fed hvidløg
 - 1 chili
 - 1 tsk tørret oregano
 - ½ tsk stødt spidskommen
 - 2-4 tomater (i store tern)
 - 250 g friske, grønne bønner (eller frosne)
 - salt og peber
 - evt. frisk koriander
 - Tilbehør:
 - Tortillachips
 - evt. cremefraiche
 
- Brun oksekødet i en gryde med olie og tilsæt finthakket løg, hvidløg og chili.
 - Lad det stege nogle min. og tilsæt krydderier og tomater. Steg under omrøring i 5-10 min.
 - Nip bønnerne og blanchér dem 3 min. i kogende, letsaltet vand (hvis de er friske). Vend de afdryppede bønner i chilien og kog det igennem.
 - Smag til med salt og peber og servér med friskhakket koriander, tortillachips og eventuelt cremefraiche.