Chokoladescones

Foto: Dyrløv & Holthe

Chokoladescones - opskrift fra Hjemmet

Smørbagte chokoladescones

De smørbagte scones er fyldt med mørk chokolade. Du kan også bage dem helt naturel og servere dem med en god marmelade.

De smørbagte scones er fyldt med mørk chokolade. Du kan også bage dem helt naturel og servere dem med en god marmelade.

star star star star star
(7) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 12-20 stykker
Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 15 min.
Dej:
350 g mel
125 g smør
50 g sukker
2 spsk. bagepulver
1 tsk. salt
¼ l kærnemælk
evt. 100 g mørk chokolade (eller rosiner/soltørrede bær)
Pensling:
2-3 spsk. kærnemælk (evt. fløde)

  1. Hak mel og smør sammen med et i en foodprocessor. Tilsæt sukker, bagepulver og salt. Saml dejen med kærnemælk, og tilsæt evt. hakket chokolade.
  2. Klap dejen ud til en 2½ cm tyk plade, og udstik den i cirkler (eller skær den i trekanter eller firkanter). Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Pensl bollerne med lidt kærnemælk, og bag dem ved 220 grader varmluft i 12-15 min. Lad dem afkøle på en bagerist.
star star star star star
(7) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Scones og Bageopskrifter