Chokoladeskeer
SPONSORERET indhold

Chokoladeskeer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tryl varm mælk til varm chokolade, eller gør kaffen ekstra luksusagtig med en yndig chokoladeske eller to...

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
07. dec. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Til 10 skeer

50 g chokolade (hvid, lys, mørk eller alle tre slags)
Pynt som for eksempel salt, stødt kanel, rålakridspulver, frysetørrede hindbær, appelsinskal
10 teskeer

Sådan laver du chokoladeskeer:

Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Dyp skeerne i chokoladen, og sørg for, at de er helt fyldte.Læg dem på et skærebræt beklædt med bagepapir, og pynt dem med dit favoritpynt. Stil dem på køl, indtil chokoladen er stivnet.

PRØV OGSÅ: Chokoladebarer med saltkaramel