
SPONSORERET indhold
Nem & dejlig gullaschsuppe - tilberedt i mikroovn
Gullaschsuppen er velsmagende og dejligt krydret. Og når du som her tilbereder gullaschsuppen i mikroovn går det hurtigt. Gullaschsuppen er perfekt på en kold vinterdag.
2 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Mikrotid: 14 min.
Ikke fryse-egnet
1 lille løg (finthakket)
10 g smør
1 fed hvidløg (knust)
1 tsk paprika
1 skive mørt oksekød f.eks. tykstegsfilet (i strimler)
1 peberfrugt (i strimler)
1 kartoffel (i terninger)
2½ dl vand
1 bouillonterning (f.eks. oksekraft med urter, Maggi)
1 spsk tomatpuré
½ tsk kommen
salt og peber
Tilbehør: brød
- Kom finthakket løg og smør i en skål med låg og giv det fuld effekt (600W) i 2 min.
- Tilsæt knust hvidløg, paprika og strimler af skært oksekød. Giv det fuld effekt (600W) under låg 6 min.
- Tilsæt strimler af peberfrugt, skrællede kartofler i terninger, vand, bouillonterning og tomatpuré. Giv det fuld effekt under låg 6 min.
- Rør rundt én gang midtvejs.
- Lad suppen trække under låg 10 min., smag til med salt og peber og servér med brød.