SPONSORERET indhold
Penne med chorizo, courgette & mozzarella
Den nemme slags.
4
Ingredienser
300 g penne
ca. ¾-1 dl kogevand fra pastaen 2 spsk olivenolie
2-3 fed hvidløg
100-125 g chorizo i tynde skiver
1 høvlet courgette
1 afdryppet bøelmælksmozzarella
salt, groftkværnet peber
karse
300 g fuldkornsbrød
Næringsindhold
-
Energi pr. person:670 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:18 %
-
Kulhydrat:52 %
Sådan gør du:
- Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet.
- Varm olien i en pande, som er stor nok til også at kunne rumme pastaen. Sauter hvidløgene heri et par minutter.
- Vend pastaen i panden, og tilsæt kogevandet lidt efter lidt, mens du rører.
- Fordel den varme pasta på tallerkener, top med chorizo, courgette samt den groftrevne mozzarella.
- Krydr med salt og peber, og drys med karse.