Penne med chorizo, courgette & mozzarella

Penne med chorizo, courgette & mozzarella

Penne med chorizo, courgette & mozzarella

Den nemme slags.

Den nemme slags.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

300 g penne
ca. ¾-1 dl kogevand fra pastaen 2 spsk olivenolie
2-3 fed hvidløg
100-125 g chorizo i tynde skiver
1 høvlet courgette
1 afdryppet bøelmælksmozzarella
salt, groftkværnet peber
karse
300 g fuldkornsbrød

Energi pr. person:
670 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
18 %
Kulhydrat:
52 %

Sådan gør du:

  1. Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet.
  2. Varm olien i en pande, som er stor nok til også at kunne rumme pastaen. Sauter hvidløgene heri et par minutter.
  3. Vend pastaen i panden, og tilsæt kogevandet lidt efter lidt, mens du rører.
  4. Fordel den varme pasta på tallerkener, top med chorizo, courgette samt den groftrevne mozzarella.
  5. Krydr med salt og peber, og drys med karse.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Pastaretter, Aftensmad og Chorizo