
Penne med chorizo, courgette & mozzarella
Penne med chorizo, courgette & mozzarella
Den nemme slags.
plate
4 Person(er)
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
300 g penne
ca. ¾-1 dl kogevand fra pastaen 2 spsk olivenolie
2-3 fed hvidløg
100-125 g chorizo i tynde skiver
1 høvlet courgette
1 afdryppet bøelmælksmozzarella
salt, groftkværnet peber
karse
300 g fuldkornsbrød
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 670 Kcal
- Fedt:
- 30 %
- Protein:
- 18 %
- Kulhydrat:
- 52 %
Sådan gør du:
- Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet.
- Varm olien i en pande, som er stor nok til også at kunne rumme pastaen. Sauter hvidløgene heri et par minutter.
- Vend pastaen i panden, og tilsæt kogevandet lidt efter lidt, mens du rører.
- Fordel den varme pasta på tallerkener, top med chorizo, courgette samt den groftrevne mozzarella.
- Krydr med salt og peber, og drys med karse.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Pastaretter, Aftensmad og Chorizo
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: