Få opskriften på kalvesteak med topping af nye gulerødder og løvstikke
Mørt kød med delikat forårsgrønt.
Ingredienser
2 nye gulerødder
½ rødløg
100 g sorte oliven
3 spsk løvstikke, hakket
2-3 spsk persille, hakket
1 tsk citronskal, revet
2 kalvesteaks a ca. 200 g pr. stk.
olivenolie til stegning.
Sådan laver du kalvesteak med topping af nye gulerødder og løvstikke:
Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Pil og hak rødløget i små tern. Udsten de sorte oliven, og hak dem groft.
Bland gulerødder sammen med rødløg, løvstikke, persille, citronskal og sorte oliven, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Steg kalvesteakene på en pande med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber ca. 3 min på hver side. Lad dem trække 5-10 min, og skær dem i små skiver.
Servér skiver af kalvekød med topping af nye gulerødder og løvstikke. Anret det f.eks. på et fad, og kom en tandstik i hvert kødstykke, eller kom kød og topping på et lille stykke ristet brød, og drys med ekstra hakket løvstikke.
PRØV OGSÅ: Grillet kylling med marineret rå rabarber og basilikum
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter