Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Fiskefrikadeller med krydderurter
Foto: Betina Hastoft

Fiskefrikadeller med krydderurter - opskrift fra Hendes Verden

Fiskefrikadeller med krydderurter

I denne uger serverer vi en herlig klassiker, som gør lykke på de fleste middagsborde. Her i en frisk variant med friske krydderurter.

plate 4 personer
printer Print

500 g lyssejfilet, mørksej el. torsk
1½ tsk. salt
1 æg
1½ dl mælk el. fløde
2 spsk. hvedemel
peber
2 spsk. revet løg
2-3 spsk. finthakket dild, persille og/el. purløg
peber
olivenolie og smør til stegning
citronbåde
Tilbehør:
nye kogte kartofler og blandet salat

  1. Skær fisken i tern, og blend det i en foodprocessor sammen med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend kort.
  2. Form fiskefrikadellerne, og steg dem i en blanding af olie og smør, de skal være gennemstegte.
  3. Server med det foreslåede tilbehør.
Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Krydderurter og Fiskefrikadeller