Fløderand

Foto: Thomas Hergaard

Fløderand - opskrift fra Hjemmet

Fløderand

Servér den fløjlsbløde fløderand, som en lækker dessert med årstidens frugter. Her har vi valgt en 'vinterversion' med vinterens gode eksotiske frugter.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Hviletid: ca. 2 timer
Ikke fryse-egnet
1⁄2 l piskefløde
1⁄2 stang vanilje
3 spsk flormelis
6 blade husblas
Frugtsalat:
2 appelsiner (stykker)
3 bananer (stykker)
4 kiwier (gule og grønne)

  1. Læg husblasbladene i blød i koldt vand ca. 5 min. Tag dem op og lad lidt vand hænge ved. Kom dem i en lille skål og smelt dem over vandbad.
  2. Pisk fløden til let skum med kornene af vaniljen. Drys flormelis i. Rør den lunkne husblas i flødeskummet i en stråle og hæld det i en randform. Sæt den i køleskabet ca. 2 timer, til den er stivnet.
  3. Løsn i kanten med en kniv, og dyp hurtigt formen i varmt vand. Vend den ud på et fad, og anret med frugtsalat af blandet frisk frugt skåret i små stykker.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dansk mad og Dessert

610x200_woordy_knap2.jpeg