Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Forårsrulle opskrift
Foto: Lars Ranek Friske forårsruller

Forårsrulle opskrift

Friske forårsruller

plate 4
printer Print

12 stykker rispapir
200 g østershatte i strimler
1 spsk vindruekerneolie
1 spsk Oyster Sauce
2 forårsløg i tynde strimler
1 agurk i tynde stave
1 orange peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
100 g bønnespirer
½ fint snittet iceberg-salathoved
1 bdt frisk koriander.

Sådan gør du

  • Læg rispapiret i blød i koldt vand.
  • Sauter østershattene i olien i nogle minutter, tilsæt Oyster Sauce, og sauter videre i 5 minutter.
  • Tag rispapirerne op af vandet, og dryp dem godt af. Læg dem et ad gangen på køkkenbordet eller på et spækbræt, og fordel de forskellige grønsager midt på papiret.
  • Fold siderne ind over fyldet, og rul derefter sammen fra den ene ende. Læg dem på et fad og server dem med lidt soya.

TIP

Man kan også stille det hele frem i små skåle og sidde ved bordet og smage dem som man spiser dem, super hyggeligt med gæster!


Se, hvad vi ellers skriver om: Forårsruller, Vegetarret, Vietnamesisk mad, Vegetarisk og Tilbehør