Opskrift på fuldkornsciabatta med kylling, sprød parmaskinke og jordbær
SPONSORERET indhold

Fuldkornsciabatta med kylling, sprød parmaskinke og jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
20. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

100 g friskost 6%
6 basilikumblade
salt, peber
4 skiver lufttørret skinke
4 store, grove ciabattastykker à 100 g
masser af rucola
300 g stegt kylling
100 g jordbær

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    421 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    32 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Sådan gør du

Rør friskost sammen med finthakket basilikum og smag til med salt og peber.
Steg parmaskinken sprød i ovnen under grillen. Pas på den ikke bliver brændt.
Flæk brødene og smør dem med friskost.
Læg brødene sammen med rucola, kylling, parmaskinke og jordbær i skiver.