Fyldt kyllingebryst med citron og basilikum
SPONSORERET indhold

Fyldt kyllingebryst med citron og basilikum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne vidundelige ret med kylling er både sund og smager fantastisk. Fyld kyllingen med citron og basilikum og server med sprød spidskålssalat.

Af: Vibeke Lehn Foto: Peter Kam
03. aug. 2020 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 25 min

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingebryst a 140 g
  • Salt og peber
  • 2 spsk. reven skal af økologisk citron
  • 1 dl basilikumblade, groftskårne
  • 2 tsk. olivenolie
  • Reven skal af økologisk citron til pynt

Spidskålssalat:

  • 400 g spidskål (gerne både rød og grøn), snittet
  • 100 g ærter, friskbælgede
  • 3 små gulerødder, snittede
  • 3 forårsløg, snittede
  • Brøndkarse

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    337 Kcal
  • Fedt:
    24 %
  • Protein:
    48 %
  • Kulhydrat:
    28 %

Sådan gør du:

  1. Flæk kyllingebrysterne igennem på langs, således de stadig hænger sammen i den ene side.
  2. Bred kyllingekødet ud, og drys salt, peber, citronskal og basilikumblade på. Fold kødet sammen, og fæstn det med en tandstikker.
  3. Varm 1 tsk. af olien i en pande, og steg kyllingekødet 4-5 minutter på hver side.
  4. Bland alle ingredienser til salaten, smag til med salt, peber og den resterende olivenolie samt brøndkarse, og servér den til kyllingebrystet, drysset med ekstra citronskal.

Anbefalet til dig