Fyldt kyllingebryst med citron og basilikum
Foto: Peter Kam Lækker kylling med sundt tilbehør.

Fyldt kyllingebryst med citron og basilikum

Denne vidundelige ret med kylling er både sund og smager fantastisk. Fyld kyllingen med citron og basilikum og server med sprød spidskålssalat.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 25 minutter
plate 2 personer

  • 2 stk. kyllingebryst a 140 g
  • Salt og peber
  • 2 spsk. reven skal af økologisk citron
  • 1 dl basilikumblade, groftskårne
  • 2 tsk. olivenolie
  • Reven skal af økologisk citron til pynt

Spidskålssalat:

  • 400 g spidskål (gerne både rød og grøn), snittet
  • 100 g ærter, friskbælgede
  • 3 små gulerødder, snittede
  • 3 forårsløg, snittede
  • Brøndkarse
Energi pr. person:
337 Kcal
Fedt:
24 %
Protein:
48 %
Kulhydrat:
28 %

Sådan gør du:

  1. Flæk kyllingebrysterne igennem på langs, således de stadig hænger sammen i den ene side.
  2. Bred kyllingekødet ud, og drys salt, peber, citronskal og basilikumblade på. Fold kødet sammen, og fæstn det med en tandstikker.
  3. Varm 1 tsk. af olien i en pande, og steg kyllingekødet 4-5 minutter på hver side.
  4. Bland alle ingredienser til salaten, smag til med salt, peber og den resterende olivenolie samt brøndkarse, og servér den til kyllingebrystet, drysset med ekstra citronskal.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Kylling og Hovedret