-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Fyldt kyllingebryst med citron og basilikum
Denne vidundelige ret med kylling er både sund og smager fantastisk. Fyld kyllingen med citron og basilikum og server med sprød spidskålssalat.
Næringsindhold
- Energi pr. person:337 Kcal
- Fedt:24 %
- Protein:48 %
- Kulhydrat:28 %
2 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 2 stk. kyllingebryst a 140 g
- Salt og peber
- 2 spsk. reven skal af økologisk citron
- 1 dl basilikumblade, groftskårne
- 2 tsk. olivenolie
- Reven skal af økologisk citron til pynt
Spidskålssalat:
- 400 g spidskål (gerne både rød og grøn), snittet
- 100 g ærter, friskbælgede
- 3 små gulerødder, snittede
- 3 forårsløg, snittede
- Brøndkarse
Sådan gør du:
- Flæk kyllingebrysterne igennem på langs, således de stadig hænger sammen i den ene side.
- Bred kyllingekødet ud, og drys salt, peber, citronskal og basilikumblade på. Fold kødet sammen, og fæstn det med en tandstikker.
- Varm 1 tsk. af olien i en pande, og steg kyllingekødet 4-5 minutter på hver side.
- Bland alle ingredienser til salaten, smag til med salt, peber og den resterende olivenolie samt brøndkarse, og servér den til kyllingebrystet, drysset med ekstra citronskal.