Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Græskarsuppe med karry og kokosmælk
Foto: Thomas Hergaard Græskarsuppe med karry og kokosmælk.

Græskarsuppe med karry og kokosmælk

Græskarsuppe med karry og kokosmælk

Græskarsuppe med et hokkaido-græskar som hovedingrediens. Dens kød er skrigorange og liver op på en grå og kold hverdagsaften. Og tilsætter du lidt frisk chili, får du også varmen!

Græskarsuppe til 2 personer
Print

Græskarsuppe med karry og kokosmælk

Fryse-egnet

1 løg
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1-2 tsk karry
1 spsk olie
1 hokkaido-græskar (ca. 400 g frugtkød)
1 dåse kokosmælk
½ liter grønsagsbouillon
citron eller lime
salt og peber


Tilbehør: brød

Sådan laver du græskarsuppe med karry og kokosmælk

1. Svits finthakket løg, hvidløg, ingefær og karry i en gryde med olie ca. 5 min. 

2. Skær skrællen af græskarret og skær den i både. Skrab frø og kerner ud og skær frugtkødet i tern. Vend dem i gryden og tilsæt kokosmælk og bouillon. 

3. Lad suppen simre, til alt er mørt – ca. 20 min. 

4. Blend suppen jævn og smag til med ca. 1 spsk citrussaft, salt og peber. Servér med brød.  

Tip

Tilsæt evt. lidt rejer eller kogt kyllingekød inden servering. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Græskarsuppe, Suppe, Karry, Karrysuppe, Vegetarisk og Hovedret