grill
Foto: Anders Schønnemann

grill

Grillede rødder med grøn dip

Skøn snack, der samtidig forsyner dig med masser af grønt.

printer Print
plate 4 Person(er)

Grillede rødder:
1½ kg rodfrugter, f.eks. rødbeder, lilla gulerødder, gulerødder 1 spsk ekstra jomfru olivenolie til pensling

Grøn rygeost creme: 1 håndfuld krydderurter, f.eks. persille, estragon, basilikum 175 g rygeost 5+ 1 fed hvidløg salt og peber

Sådan gør du:

Skræl rodfrugterne og skær i tynde skiver. Pensl rodfrugterne med olivenolie. Varm en grillpande ved rigtig høj varm. Grill rodfrugterne i ca. 3 min. på hver side, til de er møre. Hak krydderurterne og kom dem i en blender eller minihakker sammen med rygeost og presset hvidløg. Kør til en grøn creme. Smag til med salt og peber. Server de grillede rodfrugter med rygeostcreme.


Energi pr. person: 180 kcal, protein 19%, kulhydrat 58%, fedt 23%.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Dip