Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli
Foto: Jesper Glyrskov Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli.

Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

Grønne asparges med parmaskinke i ovn med aïoli er en nem og lækker tapas ret.

clock 20 minutter
printer Print
plate Grønne asparges til 8 personer

Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

16 grønne asparges
16 skiver (ca. 200 g) serranoskinke i tynde skiver
2 spsk. olivenolie
salt, peber

Sådan laver du grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

1. Skær den træede ende af aspargesene. Vikl en skive serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber.

2. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i 10-15 min. på midterste ovnribbe.

Se, hvad vi ellers skriver om: Asparges, Tapas, Snacks, Grønne asparges og Tilbehør