Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli
SPONSORERET indhold

Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grønne asparges med parmaskinke i ovn med aïoli er en nem og lækker tapas ret.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
02. jan. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
Grønne asparges til 8 personer | Total: 20 min

Ingredienser

Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

16 grønne asparges
16 skiver (ca. 200 g) serranoskinke i tynde skiver
2 spsk. olivenolie
salt, peber

Sådan laver du grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

1. Skær den træede ende af aspargesene. Vikl en skive serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber.

2. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i 10-15 min. på midterste ovnribbe.