-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli
Grønne asparges med parmaskinke i ovn med aïoli er en nem og lækker tapas ret.
Grønne asparges til 8 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli
- 16 grønne asparges
- 16 skiver (ca. 200 g) serranoskinke i tynde skiver
- 2 spsk. olivenolie
- salt, peber
Sådan laver du grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli
- 1. Skær den træede ende af aspargesene. Vikl en skive serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber.
- 2. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i 10-15 min. på midterste ovnribbe.