Gazpacho med fersken
SPONSORERET indhold

Gul gazpacho

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Cool og forfriskende på en varm sommerdag enten til frokost eller som mellemmåltid.

Af: Marita Karlson Foto: Stephanie Bjelkstam
07. aug. 2015 | Opskrift | Fit living
2

Ingredienser

6 ferskner
1 agurk
1 gul peber
1 gul tomat
½ løg
2 fed hvidløg
6 dl vand
2 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
salt og peber efter smag
rød basilikum

SÅDAN GØR DU:

Skræl fersknerne, og skær dem i halve. Skræl agurken, pil løg og hvidløg, og skær det i tern. Skær peberfrugten midt over, og gem den ene halvdel til pynt.

Blend alle ingredienserne til en jævn suppe. Tilsæt evt. mere vand. Smag til med salt og peber.

Hæld suppen i skåle, og sæt den til afkøling i mindst en time. Skær den halve peberfrugt i små tern, og pynt suppen med den og basilikumblade.