Havregrynskugler med hasselnødder og chokolade
SPONSORERET indhold

Havregrynskugler med hasselnødder og chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Gammel kærlighed ruster ikke, og især ikke til disse lækre havregrynskugler med hasselnødder og chokolade.

Af: Lone Kjær Foto: Columbus Leth
13. dec. 2015 | Mad | BoligLiv
ca. 40 stk. havregrynskugler

Ingredienser

Havregrynskugler med hasselnødder og chokolade


50 g mørk chokolade
50 g hasselnøddeflager
200 g havregryn
200 g sukker
50 g kakaopulver
100 g blødt smør
ca. ½ dl fløde
krymmel til pynt

Sådan laver du havregrynskugler med hasselnødder og chokolade

1. Hak chokolade og hasselnøddeflager. Bland alle de tørre ingredienser sammen.

2. Smuldr smørret i blandingen, og saml gradvist massen med fløden. Ælt, til dejen er sammenhængende og let klistret.
3. Tril massen til ca. 40 kugler, og vend dem i krymmel.

 

SE OGSÅ: Havregrynskugler med energi

SE OGSÅ: Havregrynskugler med melon

SE OGSÅ: Havregrynskugler som påskeæg