
Opskrift på havregrynskugler med hasselnødder og chokolade
Havregrynskugler med hasselnødder og chokolade
Gammel kærlighed ruster ikke, og især ikke til disse lækre havregrynskugler med hasselnødder og chokolade.
plate
ca. 40 stk. havregrynskugler
Ingredienser
Havregrynskugler med hasselnødder og chokolade
50 g mørk chokolade
50 g hasselnøddeflager
200 g havregryn
200 g sukker
50 g kakaopulver
100 g blødt smør
ca. ½ dl fløde
krymmel til pynt
Sådan laver du havregrynskugler med hasselnødder og chokolade
1. Hak chokolade og hasselnøddeflager. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
2. Smuldr smørret i blandingen, og saml gradvist massen med fløden. Ælt, til dejen er sammenhængende og let klistret.
3. Tril massen til ca. 40 kugler, og vend dem i krymmel.
SE OGSÅ: Havregrynskugler med energi
SE OGSÅ: Havregrynskugler med melon
SE OGSÅ: Havregrynskugler som påskeæg
Tip
Du kan også trille kuglerne i hakkede nødder eller kakaopulver.
Se, hvad vi ellers skriver om: Havregrynskugler, Konfekt, Julesmåkager og Dessert
Få vores NYHEDSBREV: