
SPONSORERET indhold
Havrequinoa cookies med valnødder
Sunde cookies med valnødder - se her, hvordan du bager cookies med havregryn quinoamel og valnødder.
24 stk. |
Total: 12 min
Ingredienser
Havrequinoa cookies med valnødder
125 g grove havregryn
125 g quinoamel
¼ tsk salt
60 g valnødder
½ tsk natron
125 g smør, evt. kokosolie
125 g ahornsirup
60 g evt. mørk chokolade 70-85 %
Sådan gør du:
- Mal 50 g af havregrynene til mel i en elektrisk kværn.
- Kom det i en skål med de hele havregryn, mel og salt. Hak valnødderne og bland dem i sammen med natron.
- Lun smør og ahornsirup, rør det godt sammen og hæld det op i de tørre ingredienser.
Vil du have chokolade i dine cookies, er det nu, du hakker chokoladen og ælter den hurtigt i.- Saml dejen og lad den hvile tildækket i køleskab en time.
- Form 24 kugler og tryg dem flade på en bageplade med bagepapir.
- Bag ca. 12 minutter ved 180° varmluft.
Tip! Du kan komme chokolade i halvdelen af dejen (brug så 30 g), så du får to slags cookies ud af det.
Opskriften er fra Lisbeth Tordendahls bog Det søde - sundhed & nydelse. Forlaget Wisefood