Cookies opskift
SPONSORERET indhold

Havrequinoa cookies med valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sunde cookies med valnødder - se her, hvordan du bager cookies med havregryn quinoamel og valnødder.

Af: Lisbeth Tordendahl og Susanne Knutzen Foto: Tia Borgsmidt
14. nov. 2014 | Opskrift | Fit living
24 stk. | Total: 12 min

Ingredienser

Havrequinoa cookies med valnødder

125 g grove havregryn
125 g quinoamel
¼ tsk salt
60 g valnødder
½ tsk natron
125 g smør, evt. kokosolie
125 g ahornsirup
60 g evt. mørk chokolade 70-85 %

Sådan gør du:

  1. Mal 50 g af havregrynene til mel i en elektrisk kværn.
  2. Kom det i en skål med de hele havregryn, mel og salt. Hak valnødderne og bland dem i sammen med natron.
  3. Lun smør og ahornsirup, rør det godt sammen og hæld det op i de tørre ingredienser.

  4. Vil du have chokolade i dine cookies, er det nu, du hakker chokoladen og ælter den hurtigt i.
  5. Saml dejen og lad den hvile tildækket i køleskab en time.
  6. Form 24 kugler og tryg dem flade på en bageplade med bagepapir.
  7. Bag ca. 12 minutter ved 180° varmluft.

Tip! Du kan komme chokolade i halvdelen af dejen (brug så 30 g), så du får to slags cookies ud af det.

Opskriften er fra Lisbeth Tordendahls bog Det søde - sundhed & nydelse. Forlaget Wisefood