Her får du opskriften på en nem og anderledes forret til ­julens gæstebud.
SPONSORERET indhold

Hellefisktatar med æbler, peberrod og dild

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Byt julens røgede laks ud med hellefisk som en lækker start på middagen. Server den med søde æbler og stærk peberrod.

Af: Redaktionen Foto: Maria Kejser Petersen
04. dec. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

300 g røget hellefisk
1-2 velsmagende æbler
1 skalotteløg
2 lime, saften heraf
1 tsk sukker
½ dl olivenolie
4 spsk peberrod, friskrevet
1 bundt dild, ­grofthakket
brød til servering

Sådan gør du

Riv hellefisken i grove stykker med fingrene, og fordel den på et fad eller på fire tallerkener. Skær æble og skalotteløg i tern. Drys æble og løg ud over fisken. Bland limesaft, sukker, olivenolie og peberrod sammen, og hæld dressingen ud over fisken. Drys med dild, og server med brød til.