hjemmelavet granola
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet honningristet granola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Drys der forgylder din yoghurt, skyr eller frugtsalat - sådan laver du selv sund og lækker granola:

Af: Vibeke Lehn & Susanne Knutzen Foto: Maria Warnke Nørregaard
26. sep. 2017 | Opskrift | Fit living
Ca. 10 dl. | Total: 30 min

Ingredienser

3 dl groftvalsede havregryn
1 dl speltflager
1 dl rugflager
½ dl hørfrø
½ dl sesamfrø
1 dl græskarkerner
1 dl grofthakkede hasselnøddekerner
1 dl grofthakkede mandler
1 – 2 tsk kanel
3 – 4 spsk honning
1 dl hakkede dadler eller abrikoser
1 dl tørrede tranebær

Sådan laver du hjemmelavet granola

Sådan gør du:

1. Bland alle ingredienser – undtagen de tørrede frugter– og bred dem på en bageplade med bagepapir.

PRØV OGSÅ: Skyr & bagt granola

2. Sæt pladen i ovnen ved 180° varmluft og rør et par gange i løbet af de næste 15-20 minutter, indtil alt er ristet og gyldent.

3. Lad granolaen afkøle, vend de tørrede frugter i og opbevar i en tætsluttende beholder.

Energi pr. dl: 350 Kcal.

Anbefalet til dig