Indisk lam
Næringsindhold
-  Energi pr. person:676 Kcal
 -  Fedt:25 %
 -  Protein:18 %
 -  Kulhydrat:57 %
 
4
Ingredienser
- 450 g lammetykstegsfileter
 - ¼ dl græsk yoghurt
 - 1 spsk tikka masala karrypaste
 - 1 tsk nigella
 - 1 spsk olie til stegning
 - 1 dåse kokosmælk light, 40 ml
 - 2 dl hønsebouillon
 - 1 tsk korianderfrø
 - 4 dl basmati ris
 - 500 g skrællede rødbede
 - 1 bdt. forårsløg
 - 100 g græsk yoghurt
 - 1 tsk stødt spidskommen
 - salt, peber.
 
Sådan gør du
- Marinér lammekødet i en marinade af yoghurt, karrypaste samt nigella mindst 1 time i køleskabet, men gerne natten over. Bring kokosmælk, bouillon og korianderfrø i kog, tilsæt ris og lad dem koge under låg for svag varme i 15 minutter.
 - Riv rødbederne og snit forårsløgene fint. Rør yoghurt, spidskommen, salt og peber sammen og bland med rødbede samt forårsløg. Gem lidt forårsløg til risene.
 - Brun lammefileterne i lidt olie ved god varme, tilsæt marinaden og lad dem stege under låg for svag varme i 15 minutter. Skær fileterne i skiver og servér med ris samt rødbede-raita.