Indisk lam
Ingredienser
450 g lammetykstegsfileter
¼ dl græsk yoghurt
1 spsk tikka masala karrypaste
1 tsk nigella
1 spsk olie til stegning
1 dåse kokosmælk light, 40 ml
2 dl hønsebouillon
1 tsk korianderfrø
4 dl basmati ris
500 g skrællede rødbede
1 bdt. forårsløg
100 g græsk yoghurt
1 tsk stødt spidskommen
salt, peber.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:676 Kcal
-
Fedt:25 %
-
Protein:18 %
-
Kulhydrat:57 %
Sådan gør du
Marinér lammekødet i en marinade af yoghurt, karrypaste samt nigella mindst 1 time i køleskabet, men gerne natten over. Bring kokosmælk, bouillon og korianderfrø i kog, tilsæt ris og lad dem koge under låg for svag varme i 15 minutter.
Riv rødbederne og snit forårsløgene fint. Rør yoghurt, spidskommen, salt og peber sammen og bland med rødbede samt forårsløg. Gem lidt forårsløg til risene.
Brun lammefileterne i lidt olie ved god varme, tilsæt marinaden og lad dem stege under låg for svag varme i 15 minutter. Skær fileterne i skiver og servér med ris samt rødbede-raita.