-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Jordbær-hyldeblomstsirup
Brug denne skønne sirup over is, fortynd med vand tilskøn saftevand eller lav en velkomstdrink, hvor du blander2-3 spsk. sirup i et glas champagne.
1-2 glas
Ingredienser
- 500 g jordbær
- 500 g sukker
- 3 dl vand saften af 1 citron
- 4 buketter hyldeblomster
- Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i kvarte. Kog sukker, vand og citronsaft til ufarvet sirup. Tilsæt jordbær. Kog det uden låg 5-10 min. Pisk det igennem med et piskeris.
- Afdryp siruppen i en sigte 1 times tid. Kog siruppen op, og kom hyldeblomster i. Kog op 3-4 min. Si siruppen. Opbevar siruppen i køleskabet, hvor den kan holde sig et par dage.