Julesild: Sennepssild til julefrokosten
SPONSORERET indhold

Julesild: Sennepssild til julefrokosten

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse skønne og velsmagende sennepssild er en perfekt tilføjelse på julefrokostbordet og vil være et sikkert hit blandt dine gæster.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
01. nov. 2019 | Opskrift | Hjemmet
6 personer | Total: 15 min

Ingredienser

4-6 kryddersildfileter (300-450 g drænet vægt)

Sennepsdressing:

75 g mayonnaise
1 dl cremefraiche 18 %
2 spsk. dijonsennep
2 spsk. grov dijonsennep
1 spsk. flydende honning
salt og peber
1 bundt dild

Pynt:

kapers eller kapersbær
1 lille rødløg

Tilbehør:

rugbrød

Sådan gør du:

  1. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med de to slags sennep.
  2. Smag til med honning, salt og peber. Tilsæt fintsnittet dild.
  3. Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
  4. Vend dem i dressingen, og sæt det i køleskabet i mindst 1 time.
  5. Anret med kapers, tynde skiver af rødløg og dild.

Anbefalet til dig