Julesild: Sennepssild til julefrokosten
Foto: Martin Dyrløv Skønne sild til julefrokosten.

Julesild: Sennepssild til julefrokosten

Disse skønne og velsmagende sennepssild er en perfekt tilføjelse på julefrokostbordet og vil være et sikkert hit blandt dine gæster.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 15 minutter
plate 6 personer

4-6 kryddersildfileter (300-450 g drænet vægt)

Sennepsdressing:

75 g mayonnaise
1 dl cremefraiche 18 %
2 spsk. dijonsennep
2 spsk. grov dijonsennep
1 spsk. flydende honning
salt og peber
1 bundt dild

Pynt:

kapers eller kapersbær
1 lille rødløg

Tilbehør:

rugbrød

Sådan gør du:

  1. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med de to slags sennep.
  2. Smag til med honning, salt og peber. Tilsæt fintsnittet dild.
  3. Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
  4. Vend dem i dressingen, og sæt det i køleskabet i mindst 1 time.
  5. Anret med kapers, tynde skiver af rødløg og dild.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julefrokost-mad, Sild og Frokost