-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Kalvedeller og rød råkost med nødder og blåbær
Rød råkost giver dig både energi og en masse sprødt og sundt. Du kan også servere den til andre julekalssikere som flæskesteg og and. Her er det med kalvefrikadeller
7
Ingredienser
- ½ løg
- 500 g hakket kalvekød
- 1 æg
- ½ dl rasp
- 2 spsk hvedemel
- 1 tsk groft salt
- ½ tsk stødt allehånde
- 1 tsk frisk timian
- sort peber
- 2 spsk neutral olie til stegning.
- Rød råkost med nødder og blåbær
- 1/3 rødkål
- 300 g rødbeder
- 100 g hasselnødder
- 3 spsk ahornsirup
- 4 spsk hvid balsamicoeddike
- 4 spsk olivenolie
- 70 g tørrede blåbær
- salt og sort peber.
Sådan laver du dellerne
- 1. Riv løget groft på et rivejern og bland det med kød, æg, rasp, mel, salt og krydderier. Kværn godt med sort peber i og lad farsen trække et kvarter inden den formes til frikadeller. Steg dellerne i en pande med olie – de skal have 5-6 min pr. side ved middel varme.
- 2. Tænd ovnen på 200 grader. Snit rødkålen meget fint og kom den i en skål. Skræl rødbederne og riv dem groft. Bland dem med kålen.
- 3. Rist nødderne i ovnen i 5-8 min til de er gyldne. Hak dem groft. Vend råkosten med sirup, eddike og olie. Krydr med salt og peber og kom tørrede blåbær og nødder i. Servér sammen med de lune deller.